ik niet en
vandaag niet

over the serenity club

Onze visie

The Serenity Club staat voor authenticiteit, diepgang en het nemen van je verantwoordelijkheid. Wij geloven dat ieder persoon de smid is van zijn eigen geluk. Ontdoe jezelf van aangeleerd gedrag en start met denken voor jezelf.  Want wie heeft überhaupt de regels bedacht? Je leven is het resultaat van de keuzes die je maakt. Stop met het pleasen van je omgeving en maak eerst jezelf blij. En neem het ondertussen niet al te serieus wanneer je jezelf eindelijk eens serieus neemt.

"En wiens verantwoordelijkheid is dat?"

worden wie je bent

Mijn naam is Christian en ik ben oprichter van The Serenity Club. Als ik iets graag doe is het analyseren, filosoferen en realiseren. Ik ben van nature nieuwsgierig en doe graag kennis op. Een andere hobby is het uitschrijven van mijn gedachtenkronkels en realisaties, omdat me dit zelf vaak tot inzichten brengt. Ik merk dat wanneer ik dit deel, het anderen helpt. Een van de belangrijkste thema’s waar ikzelf mee te maken heb is het concept van aangeleerd gedrag en valse overtuigingen. Langzaam ben ik mezelf hiervan aan het ontdoen om weer te zijn wie ik van nature ben. 

Valse overtuigingen ontstaan voornamelijk in je jeugd. Je neemt meningen van ouders, docenten of andere belangrijke figuren voor waarheid aan. Het kan zijn dat je hierdoor op bepaalde punten in je leven vastloopt, omdat je leeft volgens iemand anders zijn overtuigingen en regels. Door je hiervan te ontdoen kun je jouw leven vormgeven hoe jij het wilt.

Met The Serenity Club wil ik een merk bouwen dat entertainment biedt met een boodschap, beginnende met blogs. Laat het wel duidelijk zijn dat ik geen guru of coach ben. Ik vertel je niet hoe je wel of niet moet leven. Wat ik wel veel doe is lezen en denken en deel graag mijn ervaringen en gedachten. Neem dit net als in het dagelijks leven vooral niet direct voor waarheid aan. Ik zou al blij zijn als een tekst je uitnodigt om buiten de bekende kaders te denken.

Laat iedereen voor zijn eigen voordeur vegen en de hele wereld zal schoon zijn”

Johann Wolfgang von Goethe​

Contact

Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand adres.

  • info@theserenityclub.nl
Sluit Menu
×
×

Winkelmand